Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Бербатов с 14-и гол за "Фулъм", избраха го за играч на сезона

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нападателят на "Фулъм" Димитър Бербатов отбеляза 14-ия си гол с екипа на своя тим в Премиър лийг този сезон, но неговото попадение бе крайно недостатъчно на "котиджърс", които допуснаха пълен обрат и поражение с 1:3 от "Ливърпул" на своя "Крейвън Котидж".

Хеттрик за гостите отбеляза Даниел Стъридж, който на практика сам обърна мача за "червените". Бербатов откри резултата в 33-ата минута, но само три по-късно Стъридж изравни след солова акция. След почивката английският национал вкара още две попадения във вратата на Шварцер за крайното 1:3.

Бербатов очаквано спечели гласуването на феновете и стана играч на сезона на "Фулъм", а при благодарственото си слово намекна за оставане при лондончани:

Искам да благодаря на всички фенове, които гласуваха за мен за играч на сезона. Истинско удоволствие е да играя във "Фулъм" и се наслаждавам много на футбола си. Да бъда почетен така е нещо много специално. Футболът е отборна игра и това е също и за съотборниците ми, ние работихме здраво, за да играем заедно и гледам към още много мачове около тях. 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени