Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волен Сидеров: ГЕРБ тласка държавата към гражданска война

Снимка: БГНЕС

ГЕРБ тласка държавата към гражданска война. Това заяви лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров след среща с министър-председателя Пламен Орешарски. "Атака" настоява Пламен Орешарски незабавно да освободи всички партийни назначения на БСП и ДПС в кабинета, както и областните управители в определени градове.

Лидерът на "Атака" ще се срещне и с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, като настоява полицията да уволни полицейски началници, допуснали безредици, и да овладее престъпните елементи по време на протестите.

Прочистване на кадри, които са корумпирани, например зам.-директорът на СДВР Христо Терзийски, който работи в пряк контакт и получава нареждания от структурите на Пашата, е елемент от цялата престъпна схема, заяви Волен Сидеров. Той каза още, че в протестите пред партийната централа на "Атака" е имало подстрекатели.

Снощи тук са били установени лица с бомбички, с взривове. Всичко това говори за подготвяне на терористични актове, зад което стоят Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Румен Николов-Пашата и други гангстери, които работят за Борисов в момента. Това е опит на ГЕРБ да предизвика гражданска война и хаос, с цел да се върне във властта. Да застане Бойко Борисов и да каже ясно, че иска гражданска война и че той стои зад тези подбудителства, каза още Волен Сидеров. 

По публикацията работи: Даниел Инков
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна