Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поддръжници на правителството отново изразиха солидарност с кабинета

Снимка: БГНЕС

За поредна вечер поддръжници на правителството се събраха в София, за да заявят, че продължават с акциите си.

Хората, които подкрепят правителството на Пламен Орешарски продължават да се събират пред пилоните на НДК. Те посочиха, че няма да се откажат, тъй като са убедени, че министър-председателят може да вземе решения за подобряване на условията на живот в България.

Не, няма да се откажем. Сега сме по-малко. Поддържаме правителството. Харесва ни това, което прави. Не харесваме Плевнелиев, който не каза откъде забогатя с парите си, с които купи толкова големи имоти, но иска да знае този един милиард къде да бъде похарчен. И аз искам да знам, но знам, че няма да бъдат изпратени в офшорки, каза една от протестиращите.

Само като слушам министъра на земеделието, никой досега не е говорил за нашите производители с такава болка, с такава загриженост, с такава надежда да се помогне, заяви друга демонстрантка.

В името на България правим всичко това, както едно време Левски ходеше и създаваше комитетите, така ние тук се стараем от нищо да правим нещо. Два месеца ако му се даде и не направи нищо, аз ще бъде първият, който ще тръгне против него, категоричен беше протестиращ.

По публикацията работи: Радостина Билярска
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна