Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бой в тунела и червени картони на мача „Берое” - „Нефтохимик”

Снимка: БГНЕС

Отборът на „Берое” прекъсна черната си серия от пет мача без победа, след като победи с 2:0 „Нефтохимик” в драматичен и почти невиждан до сега двубой от 7-ия кръг на "А" футболната ни група.

Венцислав Христов отбеляза първото попадение за домакините в 34-ата минута, а Елио Мартинс удвои две минути преди края на първата част.  Старозагорци изпуснаха и дузпа в 3-ата минута.

Най-интересният момент в мача се разигра на почивката, когато съотборниците Иван Караджов и Елио Мартинс се сбиха в тунела и получиха червени картони. Куриозът стана пълен в 66-ата минута, когато Елиаш да Силва получи втори жълт картон за симулация и на терена останаха само осем футболисти в зелено.

Такова нещо не помня да се е случвало в българския футбол, каза треньорът на „Берое” Петър Хубчев.  Не видях за какво става въпрос, но съдиите имат право да реагират по този начин, ако е вярно това, което казват. Не сме играли като обречени в нито един мач и създаваме доста положения. Не успяхме да ги реализираме в някои мачове, но ние играем добър футбол. Второто полувреме от днешния мач беше доста показателно, колкото и странно да звучи това, добави наставникът на старозагорци .

Имам само няколко думи - просто ме е срам от този мач, коментира наставникът на „Нефтохимик” Валери Дамянов. Не виждам какво ще правим, но сигурно ще се разделим с някои футболисти. Трябва обаче първо да си извадя за мен поуката и след това ще мисля какво ще правим, заяви Дамянов.

 

 

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна