Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново 20 в "Левски" - Сираков и Тонев подадоха оставки, Петев остава треньор

Наско Сираков се закани, че повече кракът му няма да стъпи на стадион "Георги Аспарухов"
Снимка: БГНЕС

Двамата директори в "Левски" Наско Сираков и Иво Тонев са подали оставки от постовете, които заемат, обяви собственикът на тима Тодор Батков. До тази ситуация се стигна след скандалите при назначаването на Ивайло Петев по-рано за старши-треньор на "сините". Сираков се закани, че никога повече кракът му да няма да стъпи на "Георги Аспарухов", а Тонев обеща, че до май месец ще завърши строежа на сектор "А" на стадиона.

Батков пристигна спешно на стадион "Георги Аспарухов", след като беше извикан от Наско Сираков. Той остана в съблекалнята повече от час, след което излезе и даде изявление, но не отговори на журналистически въпроси. Адвокатът заяви, че въпреки скандала при представянето му Ивайло Петев остава старши треньор и определи ситуацията с разсъбличащите го фенове като "позор, който е непознат в 100-годишната история на клуба".

Иво Тонев и Наско Сираков вече подадоха оставки. Следващият, който ще подаде оставка, се казва Тодор Батков. Аз съм дал 41 милиона лева за клуба, но продължавам да бъда най-обругавания човек, защото явно милея за "Левски", заяви собственикът на сините.

По публикацията работи: БНР
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна