Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тренировката на „Левски“ без Йоканович, Батков готви чистка при директорите

Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Славиша Йоканович не изведе тима за днешната тренировка. Заниманието бе първо за "сините" след равенството 0:0 срещу Локомотив (София) в петък. Заниманието се водеше от неговите помощници Мариян Христов, Елин Топузаков, Дражен Болич и Александър Янкович.

Събота и неделя футболистите получиха почивка, а сръбският наставник използва свободното време, за да се прибере при семейството си в Мадрид.

Същевременно стана ясно, че в „Левски“ предстои чистка на директори. Новината съобщи собственикът на "сините" Тодор Батков.

Отборът не играе добре, но изобилства от директори в "Левски". Днес ще има пресконференция, на която ще бъде съобщено какво ще се прави, сподели Батков, цитиран от информационна агенция.

В момента директори в тима са Наско Сираков (спортен) и Христо Йовов (технически) и Константин Баждеков (изпълнителен директор по финансовите въпроси), а Иво Тонев е председател на УС.

Слабата игра на отбора в последните месеци е причината за вероятната треньорска смяна на Славиша Йоканович с Ивайло Петев.

 

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени