Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

АББА може да се събере отново

Снимка: blogspot.com

Една от най-известните попгрупи в музикалната история - шведската АББА, може да се събере отново. Това разкрива сензационно пред германския вестник "Велт ам зонтаг" Агнета Фелтског - една от двете певици в квартета. Догодина през април групата ще отбележи 40-годишнината на първия си хит "Ватерло", с който печели конкурса "Евровизия" и се изстрелва на върха. Четиримата членове на групата планират да отбележат по някакъв начин заедно тази годишнина.

Новината предизвика възторг сред милионите почитатели на АББА в цял свят.

Какво по-добро отбелязване на този юбилей от едно събиране на нас четиримата с Бьорн, Бени и Ани-Фрид за един сензационен концерт, заяви Агнета и съобщи, че въпреки неуспешните бракове между членовете на групата - нейния с Бьорн и на Ани-Фрид с Бени, четиримата поддържат добри отношения помежду си.

Ние продължаваме да сме си приятели, така че едно бъдещо събиране на сцената е напълно възможно. АББА е много важна част от живота на нас четиримата, но времето лети, ние остаряваме и сега е последната възможност да излезем пред нашите почитатели на сцената.

По публикацията работи: Татяна Минчева - Бон
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна