Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

И тази година Крум Дончев с инициатива "Ти и Крум Дончев в действие"

Снимка: motorsport

И тази година един от най-добрите ни пилоти Крум Дончев и една от компаниите за мобилни телефони организират инициативата "Ти и Крум Дончев в действие", благодарение на която петима късметлии ще имат шанс да влязат в ролята на навигатори на рали състезателя Крум Дончев и да изпитат адреналина от една обиколка в състезателния автомобил на "Globul Rally Team".

По повод предстоящото събитие мобилният оператор стартира Facebook игра, която ще продължи до 18-и ноември включително. Потребителите, които желаят да се включат в надпреварата, ще трябва да отговорят на три въпроса, свързани с рали спорта и с екипа на "Globul Rally Team". Всички, които дадат верни отговори, ще имат шанс да участват в жребия за спечелването на наградата.

Събитието ще се проведе на 23-ти ноември на специално подбран терен между селата Каменица и Петрич, част от отсечката "Мирково" на рали "Средна гора". Участниците ще имат възможност да седнат на мястото на Петър Йорданов в новия състезателен автомобил на "Globul Rally Team" – Ford Fiesta R5, и да изминат една скоростна отсечка заедно с рали шампиона Крум Дончев.

 

 

 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна