Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Барселона" с много проблеми с контузени преди мача с "Гранада"

Снимка: ЕПА / БГНЕС

Проблемите с контузени на футболния отбор "Барселона" се увеличават, след като стана ясно, че вратарят Виктор Валдес, плеймейкърът Шави Ернандес и крилото Кристиан Тейо имат сериозни проблеми с травми.

Стражът Валдес, който се изявява силно през настоящия сезон, беше заменен принудително по време на контролата на испанския национален отбор с Южна Африка в Йоханесбург, спечелен от домакините с 1:0. Опитният вратар има контузия в прасеца, но все още не е известно колко дълго ще отсъства от терените.

Плеймейкърът Шави има разтежение в мускул на левия крак, докато Тейо страда от контузия в коляното. Двамата са под въпрос за срещата на "Барселона" срещу "Гранада" от испанското първенство през уикенда. Звездата на испанския шампион Лионел Меси ще отсъства от терените между шест и осем седмици заради скъсан мускул на крака. Защитниците на "синьо-червените" Жерард Пике и Жорди Алба тренираха отделно от своите съотборници от "Барселона", но най-вероятно ще бъдат готови за мача в събота срещу "Гранада".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна