Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Капитанът на "Левски" Станислав Ангелов напълно възстановен за мача с "Литекс"

Снимка: БГНЕС

Капитанът Станислав Ангелов попадна в групата на футболния "Левски" за мача от 18-ия кръг в "А" футболна група срещу "Литекс". Полузащитникът се подготвяше отделно от своите съотборници през седмицата, но треньорското ръководство на "сините" реши да го включи в разширения състав за мача, който наброява 18 футболисти. От групата, определена от Антони Здравков, отпада Мирослав Иванов, който е с отнети права за една среща, както и контузият младок Борислав Цонев. Срещата между "Левски" и "Литекс" е насрочена за събота, 22-ри ноември, от 15:15 часа на стадион "Георги Аспарухов". Преди него футболистите на "Левски" ще направят лагер.

Групата на "Левски": Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мулдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Антонио Вутов, Владимир Гаджев, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре.

Практиката млади таланти от Детско-юношеската школа на "Левски" се подготвят с мъжкия тим продължи и днес. В днешната тренировка, водена от Антони Здравков, участие взеха Георги Янев (набор 1998) и Станислав Иванов (1999). Инициативата е на спортно-техническия директор на клуба Христо Йовов. Идеята е най-добре представилите се през седмицата юноши от различните гарнитури на клуба да взимат участие в една от тренировките на мъжкия тим на "Левски".

Част от това, което каза Антони Здравков на днешната пресконференция може да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна