Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Михайлов: Ще се кандидатирам за трети мандат

Церемонията по награждаване на футболист на 2013-а година в България ще се проведе на 19-и декември от 19:30 часа. Това обявиха организаторите от ТВ7 и БФС. Гласуването вече започна в този момент, а за да е максимално прозрачна анкетата, веднага след награждаването всички анкетни карти ще бъдат публикувани в сайта на ТВ7.

Любопитното е, че събитието е в деня на дербито "Левски" - ЦСКА за Купата на България. Двата тима закриват сезона с осминафинала-реванш в надпреварата. Съперниците излизат от 16:00 часа, но ако има продължения и дузпи, двубоят ще приключи минути преди старта на церемонията, която е от 19:30 часа.

Първоначалната идея на организаторите е била анкетата да се проведе на 21-ви декември, но сватба е объркала плановете. Двама ключови футболисти - Иван Стоянов от "Лудогорец" и Иван Иванов са участници в сватби, единият се жени, другият е кум и затова церемонията бе изтеглена с два дни.

Президентът на БФС Борислав Михайлов, хвърли повече светлина около предстоящия конгрес на Съюза, купата и първенството на страната. Подробности можете да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна