Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мюленстийн похвали Бербатов, но не знае дали българинът ще остане на "Крейвън Котидж"

Мениджърът на "Фулъм" Рене Мюленстийн похвали Димитър Бербатов за неговото представяне в последните мачове на отбора, но добави, че не може да бъде сигурен дали българинът ще остане на "Крейвън Котидж" след януари.

Миналата седмица агентът на Бербатов - Емил Данчев, потвърди, че клиентът му вече не се чувства щастлив във "Фулъм" и може да смени отбора през зимния трансферен прозорец.

Бербатов обаче показа великолепна игра и поведе "Фулъм" за победата с 2:0 срещу "Астън Вила", която прекъсна серия от шест поредни поражения във Висшата лига.

Мисля, че точната дума е концентрация. Бербатов направи разликата. Той се представи великолепно и в сряда при загубата от "Тотнъм" с 1:2, а сега срещу "Астън Вила" отново всички видяха на какво е способен. Разбирам се добре с него, той не е непознат за мен. Знаем какви мачове ни чакат през януари и Бербатов е напълно отдаден на "Фулъм". Изключително съм доволен от Бербатов, той показа, че му пука за отбора, коментира Рене Мюленстийн.

Запитан за евентуалното напускане на Бербатов през януари, Мюленстийн каза: Не мога, не бих могъл и не искам да отговарям на този въпрос. Има си хора, които да дискутират тази тема.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени