Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ДПС и "Атака" отговориха на нападките на Бойко Борисов

ДПС и "Атака" коментираха твърденията на ГЕРБ за подготвян от Доган нов политически проект, който да измести националистите. Иронична загриженост видя депутатът Димитър Димов от "Атака" в думите на Бойко Борисов, че партията е "хвърлена на кучетата" и ДПС подготвят нов проект:

Борисов се е загрижил за партия "Атака", че сме хвърлени на кучетата, това кой му го каза, Доган в сараите на поредната им среща. Нека да не се грижи за "Атака" на кой сме били хвърлени ние.

Димитър Димов няма притеснения, че сдружението на Николай Бареков може да се окаже този нов политически проект, за който Борисов говори:

Дубликатите на "Атака" бяха много. Такива като господин Бареков, които скачат в момента и се опитват да изземат електората на партия "Атака" или която и да е друга партия, ги видяхме много през годините. За съжаление всички те останаха в историята и бяха отмити.

Лидерът на ДПС Лютви Местан припомни, че в предишния парламент именно ГЕРБ са разбили две парламентарни групи:

Почитаемият народен политически инженер господин Бойко Борисов да се въздържа да пренася свои неоспорими политически характеристики върху Доган или върху който и да е друг български политик.

По публикацията работи: Даниел Инков

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна