Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Берое" иска 30 000 лева неустойка от ЦСКА за проваления трансфер на Венцислав Христов

Венцислав Христов остава в "Берое"
Снимка: www.beroe.bg

"Берое" ще поиска  30 000 лева неустойка от ЦСКА заради неосъществения трансфер на Венцислав Христов. Така нападателят ще доиграе сезона в старозагорския клуб.

Според ръководството на "зелно-белите" причината за провалената сделка е, че ЦСКА не е спазил ангажиментите си по споразумението между двата клуба.

Ръководството на ПФК "Берое" се обръща към всички, които продължават да спекулират с евентуален трансфер на футболиста Венцислав Христов в ЦСКА с напомняне, че преди пет дни клубът официално обяви позицията си по казуса и към днешна дата тя остава непроменена. Заявяваме категорично, че Професионален футболен клуб "ЦСКА" АД не изпълни своите ангажименти към Професионален футболен клуб "Берое Стара Загора" ЕАД, както бе записано в договорa между страните. Съгласно клаузите на договора Професионален футболен клуб "ЦСКА" АД дължи неустойка в размер на 30 000 лева и ние смятаме да защитим правата си. Уточняваме, че нови преговори не са водени и за нас този трансфер е затворена страница, се казва в съобщението на "Берое".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени