Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" - "Торпедо" 3:3

С равен резултат 3:3 завърши приятелската среща между "Торпедо" Косово и "Левски" Делейна. Мачът се игра на стадиона в Делейна, който бе старателно окосен и разчертан за случая от местните запалянковци.

 
През първото полувреме надмощие имаха футболистите на Косово, част от които играят и в "Тимок" Брегово. Тогава падна и първият гол във вратата на Делейна- от дузпа.

"Противникът ни е физически по-издържлив, ние играем по-хаотично, но ще сменим тактиката"- каза в края на първото полувреме капитанът на делейнчани Огнян Тончев.

"Левскарите" от Делейна наистина смениха тактиката със смяната на вратите, но въпреки това косовчани увеличиха головата разлика още в началото на второто полувреме- 2:0. Последва сериозна мобилизация в лагера на "сините" /с оранжеви жилетки/ и изравнявне на резултата с едно попадение от дузпа и един редовен гол. До края на мача паднаха още два гола- по един във всяка врата. Така се оформи крайният резултат 3:3.
 
На стадиона имаше много зрители и медицинско лице- за всеки случай. Играта обаче беше феър плей и не се наложи докторът да влиза на терена.
По публикацията работи: Йорданка Герасимова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна