Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Атанас Джамбазки: Не ме е страх от "Литекс"

Врачанският ОФК "Ботев" отива в Ловеч, за да играе без страх срещу шампиона на България "Литекс", това обяви старши-треньорът на новака в елитната "А" футболна група Атанас Джамбазки.

"Най-важното е да сме спокойни и концентрирани. Ще опитаме да пречим максимално на противника да разиграва топката. Надявам се да имаме шансове да вкараме в неговата врата", допълни наставникът. Джамбазки допълни, че е наясно с титулярите в защитата, има известни колебания за халфовете, но още се чуди кого да пусне в нападение, тъй като врачани вече доказаха неефективност в завършващата фаза. "Разполагаме с млади и неопитни футболисти, които едва сега започват да се налагат в "А" група. На повечето от тях им липсва и манталитет, и самочувствие, затова приканвам всеки път да бъдем по-търпеливи към момчетата", уточни Джамбазки.

От групата за мача в Ловеч отпада все още невъзстновеният Петър Альошев. Иван Коконов вече е на линия и няма проблеми с ударения на тренировка десен глезен. Двубоят в града на люляците е от 19 часа.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени