Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В неделя "зелените" излизат на своя стадион с "горещи сърца и хладни умове"

"Ботев" няма да излезе като обречен в неделя срещу ЦСКА, закани се временният наставник на новака в елитната "А" футболна група Тодор Гарев. Той призна, че безспорният фаворит в мача са "армейците", които ще трябва доста да се изпотят, за да вземат трите точки във Враца. Рецептата на Тодор Гарев за мача е: "Горещи сърца, хладни умове и дисциплина". Временният наставник уточни, че всички играчи на "Ботев" искат да попаднат в групата за домакинството срещу ЦСКА в неделя. Затова на него и помощниците му в този мач- Илия Вълов и Светлин Симеонов, ще им е много трудно да определят 18-те души, на които да разчитат в двубоя със столичани.

"Основните проблеми на врачани са в атака, където отборът не е вкарвал гол от 4 мача. За същия период врачани са допуснали само 1 попадение в мрежата си", допълни Тодор Гарев.

Трайно контузените Петър Альошев и Траян Траянов са извън сметките за мача с "червените". Според наставника Гарев, е време съдбата да си върне на врачани отнетото им срещу "Черно море" и "Лудогорец". Той допълни, че футболистите на "Ботев" знаят слабите страни на противника в защита и се надяват да ги използват максимално.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна