Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" би "Бдин" с 2:1 в контрола, довечера решават кой ще поеме врачани

"Ботев" (Враца) завърши с победа 2011-а, като в последния си мач за годината надви с 2:1 "Бдин" насред Видин в контролен мач, игран навръх Никулден.

Резултата в мача откри Николай Николов-Джакстъра от дузпа в 30-та минута, а Николай Цветков изравни- също от дузпа, в 70-тата минута. В 84-та минута Атанас Димитров-Малкия Джаич вкара победното попадение за елитния тим.

 
В 88-та минута Антонио Гайдарски от гостите беше изгонен с директен червен картон, след като нокаутира с лакът Ивайло Иванов при опит да вземе една висока топка. Тъй като видинчани бяха изразходвали правото си на смени, в игра влезе Зоран Цветкович.

Врачани ще тренират и на 7 декември, след което ще бъдат разпуснати за коледно-новогодишните празници. Новината, която всички очакват обаче, е дали ще се сбъдне информацията на РАДИО ВИДИН за името на новия старши треньор на "Ботев". За тази вечер е насрочена сбирка на шефовете Чавдар Атанасов и Пламен Николов с новоизбрания кмет Николай Иванов. На нея ще стане ясно дали Тони Здравков ще поеме "Ботев" след Нова година. Първото занимание за "Ботев" догодина е насрочено за 5 януари.

"Въпреки загубата съм доволен от проверката", коментира след мача старшията на видинчани Альоша Андонов. Наставникът не коментира за РАДИО ВИДИН дали ще привличат нови играчи през паузата, и каза, че това ще стане едва когато тимът се събере за първа тренировка догодина.
По публикацията работи: ЕКИП НА РАДИО ВИДИН
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна