Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Много настроение и емоции в зала "Фестивална"

Шест отбора от различни видински училища се включиха в традиционния коледен турнир по мини баскетбол, който е последен за годината и е част от ученическата баскетболна лига, възраст момчета І-ІV клас. За безупречното провеждане на проявата се погрижиха Ученически спортен клуб "Шампион" и БК "Видабаскет" Видин, Община Видин и Регионалният инспекторат по образование.

"Срещите в спортна зала "Фестивална" бяха много емоционални, а при тази възрастова група крайно класиране нямаше, тъй като всички малчугани правят първи стъпки в този спорт и самото им участие в турнира вече ги прави победители"- коментираха от УСК "Шампион".

Всички отбори получиха награди и лакомства от Ваня Георгиева- специалист "Спорт и младежки дейности" в Община Видин, а председателят на УСК "Шампион" Антоанета Илиева подари на всеки участник по една рекламна шапка. Тя поздрави учениците за добрите изяви с ораневата топка и им пожела:

"Весели коледни празници! Нека всеки от вас да получи много подаръци! Нека новата 2012 година да бъде по-успешна и по-щастлива! Нека празници като днешния да са ежедневие в зала "Фестивална" за най-малките видински спортисти!"
По публикацията работи: Ваня Минева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна