Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фотомоделът Кристиян Милатинов си тръгна от Враца

 
Ръководството на ПОФК "Ботев" освободи от лагера си в Сандански фотомодела Кристиян Милатинов. Играчът бе освободен в неделя от треньорския щаб на врачани, след като специалистите не останаха удовлетворени от изявите му в организираната двустранна игра. 24-годишният халф бе на проби, след като за последно бе ритал в трета дивизия на Испания. Юношата на "Левски" придоби по-голяма популярност извън футболния терен покрай паралелната си кариера на фотомодел у нас и в чужбина. Той участва и в реклама на една от водещите ни марки бира.

Още двама други футболисти, които са на проби, очакват решение за бъдещето си в "Ботев". Бранителят Николай Маринов ще бъде пробван в контролите, същото отношение чака и нападателят Николай Владинов-Шаш.

В сряда е първата проверка на врачани от лагера в Сандански. Те играят от 13 часа с "Малеш" Микрево. Дотогава се очаква старши треньорът Тони Здравков да е на линия. Наставникът изкара почивните дни в местната болница, където постъпи с остра бъбречна криза. В отсъствието на титулярния треньор, заниманията водеше помощникът му Тодор Гарев.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна