Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Още двама нови в "Бдин" преди мача с ЦСКА

Видинският "Бдин" излиза срещу ЦСКА на 28 февруари! Мачът ще се играе на стадиона в град Правец, за това се договориха щабовете на двата тима. "Бдин" Видин е отборът, който ЦСКА избра за представянето на новата си селекция. Носителят на 31 шампионски титли ЦСКА и нашите "бдинци" ще излязат на терена точно в 14.30 часа.

"Един срещу друг ще се изправят най-добрият тим в "А" група и най-добрият отбор в Западната "Б" група. Признанието е голямо и то е плод на работата на новото ръководство на клуба: председателя на Управителния съвет Димитър Герасимов, изпълнителния директор Иван Бербатов и старши треньора Николай Нинов"- похвалиха се от видинския клуб.

 
 
Двама нови футболисти се присъединиха към отбора на "Бдин" на лагера в Сандански. С отбора тренира нападателят Владислав Мирчев. Той пристигна от датския КВ "Остенде". Мирчев е шампион на Беларус с отбора на "Бате Борисов" и има мачове в груповата фаза на Шампионската лига. Играл е и за италианския "Анкона".

Другият нов футболист е защитникът Костадин Гаджалов, който идва от "Ботев" Пловдив. Играчите на "Бдин" ще останат на лагера в Сандански до 28 февруари, когато ще отпътуват за София за мача с ЦСКА. Предвидената за събота контрола отпада, с оглед на предстоящия мач с "червените"- уточни пресаташето на клуба Красимир Каменов.
 
 
"Калоян Цветков, Борислав Борисов и Альоша Андонов не успяха да разтрогнат с "Бдин", съобщиха спешно от пресцентъра на видинския клуб.

Калоян Цветков и Борислав Борисов не успяха да разтрогнат с "Бдин"- Спортно-техническата комисия на БФС констатирала, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателите, поради оспорване на същото от "Бдин" Видин. На базата на предоставените документи за прекратяване на договора от бившия старши треньор на отбора, Спортно-техническата комисия констатирала, че искането трябва да бъде отнесено към Треньорската комисия при БФС. Спортно –техническата комисия към БФС прекрати договорите на други петима играчи на "Бдин" Видин- Александър Соколов, Николай Хаджиниколов, Иван Иванов, Десислав Русев и Цветомир Тодоров.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна