Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъжете на "Видабаскет" с последно домакинство за сезона

В неделя последен за тази състезателната година мач пред своя публика играят мъжете на БК "Видабаскет". В среща от 17-ти кръг на държавното първенство на "А" група в зала "Фестивална" гостува отборът на "Академик" Благоевград. Съдии на двубоя: Генади Иванов и Севдалин Манчев от София, а дежурен представител на БФБ е Чавдар Зехиров.

Видинският тим ще е в пълен състав, като единствено контузеният Теодор Киров няма да е на разположение на старши тренора Николай Колев. Гостите от Благоевград са на 4-то място в класирането, с актив от 10 победи и 6 загуби. "Видабаскет" дели 6-7 място с "Дунав 2007", с регистрирани 7 победи и 9 поражения.

Ръководството на БК "Видабаскет" призовава привържениците на клуба да дойдат в зала "Фестивална", за да дадат последна подкрепа на отбора през този сезон.

На 17 март, събота, мини момчетата до 12 години на БК "Видабаскет" участват в поредния регионален турнир от държавното първенство за подрастващи в Самоков. Най-малките възпитаници на видинската школа играят две срещи за деня- срещу първия и втория тим на домакините- "Рилски спортист". До момента възпитаниците на Николай Колев нямат загуба в шампионата при подрастващите.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна