Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана без Даниел Гаджев срещу "Локомотив"

Монтана ще играе разкрепостено при гостуването си на "Локомотив" Пловдив- обеща старшията Атанас Атанасов. Срещата от 21-ия кръг на елитната група е в сряда- 28 март, от 15.30 часа. Заради наказание двубоя пропускат капитанът Даниел Гаджев и левият бек Антон Личков.

"Гаджев е добър футболист, заради огромното си желание да се раздаде на всяка цена си изкарва глупави картони. Оценявам качествата му и ще продължавам да разчитам на него. Съдиите обаче вече са го нарочили... Апелирам към тях да не гледат на Гаджев като на черна овца. Видяхте за какъв втори жълт картон го изгониха срещу "Ботев" Враца...", коментира старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов-Орела.
 
Специалистът няма да може да разчита и на нападателя Димитър Воденичаров. 24-годишното крило е със счупен нос. Воденичаров получи травмата при удар в домакинската победа с 2:0 над "Ботев". На негово място Орела най-вероятно ще пусне преотстъпения от "Литекс" бързак Борислав Борисов.

"Локомотив" разполага с добър отбор от опитни футболисти, но и Монтана има с какво да ги изненада. Ще бъде труден мач, от който трябва да измъкнем максималното и да се възползваме от шансовете си. "Локомотив" разполага с невероятна публика и това много им помага", каза още Атанасов. Наставникът на монтанци ще може да разчита на централния си защитник Емил Копаранов. Бранителят остана извън групата за срещата с "Ботев" заради проблеми с глезена на левия крак. Двубоят "Локомотив" - "Монтана" е поверен на главен съдия Стефан Апостолов от Благоевград.
 
Срещите днес:
 
Локомотив (Пловдив) - Монтана, 15:30 часа
Локомотив (София) - Славия, 15:30 часа 
Миньор (Перник) - Ботев (Враца), 15:30 часа
Калиакра - Видима-Раковски, 17:30 часа
ЦСКА - Берое, 19:00 часа
 
Срещите утре:
 
Лудогорец - Черно море, 15:30 часа
Литекс - Левски, 17:45 часа 
Черноморец - Светкавица, 18:00 часа
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна