Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" - "Светкавица" 1:1

Старши треньорът на Монтана Атанас Джамбазки остана доволен от равенството със Светкавица /Търговище/. Контролната среща играна на стадион "Огоста" завърши 1:1. Велемир Иванович откри за гостите, а Димитър Воденичаров изравни.

"Продължава подготовката. Виждате, че имаме много млади играчи, имаме 5-6 основни футболисти, които имат проблеми с контузии и заради това днес не участваха. Важно е в понеделник да бъдат готови, да бъдат здрави, за да започнем добре първенството.", каза Атанас Джамбазки.


На стадион "Огоста" чакат Виктор Дениран. Нигериецът игра в Монтана през пролетния дял на първенството и остави добри впечатления в ръководството на клуба. През зимата 22-годишният защитник премина при монтанци от Славия, като част от сделката с полузащитникът Янко Сандански. След приключването на първенството Монтана настояваше Дениран да продължи договорът си с клуба, но той се завърна отново в Славия. Сега от стадион "Огоста" отново имат интерес към него, тъй като в ляво на защитата разполагат единствено с Антон Личков, след като парагваецът Диего Аяла поиска повече пари и си тръгна.


"Търсим още един човек, има вариант да върнем Дениран, мисля, че този въпрос до ден-два ще бъде решен.", допълни Джамбазки.

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна