Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана взе вратаря на "Ботев" Враца

Веселин Цветковски бе привлечен в Монтана
. 23-годишният страж изпадна в немилост с още няколко от съотборниците си при новото италиянско ръководство на "Ботев" Враца. През миналата година Цветковски изигра много силни мачове и още тогава се заговори, че ще напусне Враца. Най-близо това лято до подписа му бяха "Левски" и ЦСКА. Веселин Цветковски обаче парафира договор с Монтана за две години. Днес Цветковски прави първа тренировка на стадион "Огоста" с новите си съотборници.

С привличането на Веселин Цветковски монтанци вече имат четирима вратари в първия тим. Ивайло Яначков бе несменяем титуляр през пролетта, Атанас Аршинков и франузинът Сендо са останалите двама. При това положение не е изключено Монтана да се раздели с някои от вратарите си или да ги преотстъпи под наем. Каква ще бъде съдбата им може да стане ясно утре, когато старши треньорът Атанас Джамбазки ще даде редовния си брифинг преди домакинския мач с "Левски" в събота.

РАДИО ВИДИН припомня:
На редовно заседание от вчера- 21 август, спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз констатира, че са прекратени договорите на 6-има състезатели от "Ботев" Враца. Това са Румен Рангелов, Ивайло Павлов, Николай Владинов, Тихомир Найденов, Светослав Ангелов и Веселин Цветковски. Комисията е установила също, че няма надлежно сключен договор между "Ботев" Враца и Иван Минчев и той може да бъде картотекиран в друг клуб.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна