Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Балкан" Белоградчик вече е обезпечен финансово

В неделя, 26 август, се изиграха срещите от първия кръг на Северозападната "В" група. По програма "Балкан" Белоградчик трябваше да гостува на "Левски" от град Левски, но поради организационни причини в белоградчишкия тим, срещата бе отложена. Вече всичко около отбора е наред, каза за Радио Видин помощник треньорът на "Балкан" Красимир Петров.

"Събрахме отбора в последния момент и едва вчера започнахме подготовка. Въпреки всичко вече е осигурено финансиране, назначен е старши треньор – Стоян Стоименов-Сарти, аз съм му помощник, играещ треньор. Привлечени са футболисти от Лом, Козлодуй, София. В неделя ще играем домакински мач с "Гигант" Белене. В сряда, 29 август, ще изиграем контролна среща в Белоградчик. Съперникът се уточнява. Вече всичко е наред в отбора, финансирането е осигурено от кмета на Община Белоградчик и от спонсори.", обясни Красимир Петров.

Още една среща от първия кръг на Северозападната "В" група бе отложена. По искане на ФК "Трявна", не се игра домакинсият им мач с "Дунав" /Селановци/.

Резултатите от останалите срещи:

Червен бряг – Академик (Свищов) 4:3
Гигант (Белене) - Ботев (Козлодуй) 0:3
Ситомир (Никопол) - Чавдар (Троян) 4:1
Локомотив (ГО) - Локомотив 1929 (Мездра) 0:1
По публикацията работи: Цветомир Цветанов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна