Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана ще преследва задължителна победа у дома срещу "Черноморец"

Монтана ще преследва задължителна победа в домакинския мач с Черноморец /Бургас/ утре. До сега момчетата на треньора Атанас Джамбазки не успяха да вземат нито една точка след четири загуби.

"Крайно време е да излезем от тази ситуация, в която попаднахме от началото на шампионата. Длъжни сме да вземем трите точки. Момчетата осъзнават важността на двубоя. Познаваме отбора на "Черноморец", който е изключително боеспособен тим. Имат класни попълнения, чужденци, с които трябва да се съобразим", каза треньора Джамбазки.

Двубоят със сигурно пропуска Димитър Воденичаров. Близо две седмици нападателя бе на инжекции, заради частично разкъсване на мускулни влакна на бедрото на десния крак. Тази седмица Воденичаров тренира, но не е готов и няма да попадне в групата. Бранителите Георги Мечечиев и Мартин Ковачев са напълно възстановени от разтежения. Владимир Мичев имаше стомашно-чревно неразположение, но ще е на разположение за мача с "акулите". Атанас Джамбазки напълно е избистрил титулярния състав след контролите с Левски и Спартак /Плевен/.

“Има напрежение и несигурност в официалните мачове, което оказва негативно влияние на играта ни. Убеден съм, че това вече е превъзмогнато и момчетата ще се борят за всяка педя терен, ще са концентрирани от първата до последната минута, за да бием "Черноморец”, добави старши треньора на монтанци.

Атанас Джамбазки призова публиката да окаже пълна подкрепа на отбора в този труден момент.

Двубоят от 5-ия кръг на “А” група между Монтана и Черноморец е утре от 17 часа на стадион “Огоста”.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна