Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джулиано Сондзони аут от "Ботев" Враца

Уволниха италианския старши-треньор на "Ботев" /Враца/ и от днес Джулиано Сондзони вече не е наставник на елитния тим. Информацията беше потвърдена от пресцентъра на клуба късно снощи, след като следобедната тренировка на отбора беше водена от помощник-треньорите Тодор Гарев и Илия Вълов.

Поелият оперативното ръководство в "Ботев" врачански кмет Николай Иванов съобщи, че води преговори с кандидати за овакантения пост. Засега се чака отговора на Атанас Атанасов-Орела, който за последно беше начело на ПФК "Монтана".

Другата промяна в ръководството е изваждането на Ивайло Рачев от управата на врачани. Той няма да има никакви ръководни функции в клуба, потвърди кметът на Враца.

В същото време феновете на "Ботев" подеха инициатива за събирането на средства за футболиста Асен Чалъков. При следващото домакинство на врачани - в събота срещу "Локомотив" Пловдив, на няколко места на стадиона ще има каси, в които всички могат да помогнат с пари за предстоящата операция на халфа, който се намира в Окръжна болница в София. От ръководството на клуба обещаха да преведат всички дължими пари на Чалъков, за да могат близките да платят бъдещето му лечение.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени