Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежко гостуване на "Монтана" в Перник

"Монтана" има тежко гостуване на "Миньор" /Перник/ в срещата от 13-ия кръг на елитната "А" група. След като у дома момчетата на треньора Атанас Джамбазки се издъниха и загубиха с 1:2 от Локомотив /Пловдив/ сега ще трябва задължително да се раздадат напълно, за да бият "Миньор".

"Според мен мачът ще бъде изключително тежък. "Миньор" също се нуждае от точки и при тях има проблеми. Цяла седмица повтарям на момчетата, че този мач е изключително важен за нас, защото е двубой с пряк противник. Трябва да вземем максимума - победа. Тя нама да дойде от сама, няма да дойде със статична и бездушна игра, трябва да сме агресивни, да се хвърлим от първата минута. Трябва да сме концентрирани и спокойни. Цяла седмица тренираме на две групи. Ще заложим на най-опитните в състава. Нямаме право на повече грешки.", каза Джамбазки.

Полузащитниците Тони Костадинов и Самир Аяс продължават да лекуват контузии. Заради лични проблеми от групата отпадна и Спас Георгиев. По традиция Монтана играе трудно на стадиона "На мира" в Перник, но сега срещата е с особен заряд. Георги Кабаков от Пловдив ще ръководи срещата в Перник. Мартин Маргаритов и Тони Пандурски ще му помагат. Стефан Апостолов от Благоевград е четвърти съдия. Срещата в неделя е от 14.30 часа.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени