Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спортен клуб "Спартак" при врачанската полиция награди най-добрите си спортисти за 2012 година

Спортният клуб "Спартак", който е към областната дирекция на полицията във Враца, отчете дейността и награди най-добрите си спортисти за отиващата си 2012 година. Според пресаташето на дирекцията Красимир Василев, подобен отчет говори достатъчно за постигнатото през годината, тъй като служителите от Враца са демонстрирали висок професионализъм при изпълнението на служебните си задължения и на спортните си възможности.
Аспарух Максимов позира с отличието
За приноса си в развитието на клуба с плакети бяха отличени четирима служители на МВР: Тодор Георгиев, досегашен председател на СК "Спартак"; Катя Василева, шеф на секцията по стрелба с пистолет заради второто място в отборното класиране на републиканското първенство по стрелба с пистолет; Иван Кирилов, председател на футболната секция в "Спартак" заради вицерепубликанската титла по футбол в системата на МВР, постигната от врачани през май в Несебър; Аспарух Максимов, треньор на футболната команда от града под Околчица.
Новият председател на "Спартак" Володя Ангелов, който е и заместник-директор на ОДП - Враца, връчи отличията на наградените, като им пожела още по-сериозни успехи през идващата 2013 година. През 2012 година спортистите с униформи имат доста сериозни постижения, отчете секретарят на клуба Дамян Петров.
Иван Кирилов


В стрелбата: VІІІ място на турнир "Освобождение" в Бургас; VІ места в комплексното класиране, на жени - отборно и в индивидуалното за Катя Василева от турнира "Величко Величков" в Плевен; второ в комплексното подреждане и трето при мъжките команди на турнира "Бинев, Трошанов, Ангелов" в София; второ място за мъже и ІV в комплексното класиране на републиканското първенство в Смолян; трета позиция в комплексното класиране и две пети места в индивидуалното подреждане на Катя Василева и Ивайло Флоров в Перник на турнир "Кракра"; ІІІ място в комплексното класиране и при мъжките отбори, ІV позиция на жените и VІ място на Николай Милушев по време на коледния турнир.
Володя Ангелов награждава Катя Василева


Във футбола: Вицерепубликанска титла в първенството за служители от системата на МВР - в Несебър и ІV място по плажен футбол в Златни пясъци.

В тениса на маса: VІ място в отборното подреждане на първенството за служители от системата на МВР в Долна баня.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени