Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антони Здравков: В "Ботев" искам футболисти, които да играят, а не с претенции за пари

Старши треньорът на "Ботев" Антони Здравков опроверга слуховете, че през пролетта "Ботев" ще приеме отхвърлените от колегата му в "Славия" Велислав Вуцов футболисти. В началото на седмицата подготовка с врачани започна само офанзивният полузащитник Иван Коконов, който миналата година отново игра със зелената фланелка. В спортната преса се появиха слухове, че "белите" командироват във Враца поне още двама-трима от своите. Става дума за вратаря Стефано Кунчев, халфа Янко Сандански и освободения централен защитник Петър Альошев, който е от Враца.

Ето коментарът на Здравков:

Стефано Кунчев, за когото се говореше, че ще дойде при нас, го няма. Ако дойде - добре дошъл, ако ли не - ще търсим друг. Нямаме други нови футболисти. Взели сме на проби трима млади вратари, тъй като ни напусна Димитър Иванов и търсим още един човек на неговото място - на проби са Ивайло Крушарски, Атанас Янев, Стоян Маринов, които идват от ЦСКА и Бяла Слатина, млади момчета, набор 1991 и 1993-а. Чакаме отговорите на още двама-трима, но до края на седмицата вече всичко ще е ясно. Футболисти в "Ботев" /Враца/ ще идват само такива, които искат да играят. Тези, които имат претенции за повече пари, да ходят по другите отбори, за да ги лъжат там.
Михаил Иванов


От вчера пък титулярният вратар на врачани Михаил Иванов стана футболист на Левски. "Сините" ще платят за правата на 24-годишния страж 100 000 евро. Информацията беше потвърдена от ръководството на "Ботев".
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна