Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПФК "Монтана" започва предсезонната си подготовка

В Монтана ще бъдат прецизни при селекцията и няма да взимат футболисти на килограм. През есента на стадион "Огоста" имаше 33-ма състезатели, което принуждаваше старши треньора Атанас Джамбазки често да разделя отбора на две група, за да може да се води пълноценен тренировъчен процес.

"Ще бъдем прецизни при селекцията. Групата за новия сезон ще бъде н еповече от 23 човека. Ще търсим най-добре представилите се футболисти и най-добре комплектувания отбор като цяло по постове и естествено футболисти, които имат желанието, имат характера и самочувствието да влязат в битките. Ще бъда безкомпромисен и ще търся във всеки един ден, всяка една контрола и всеки един официален мач на "Монтана" максимума, за да успеем през втория сезон", категоричен е изпълнителният директор на "Монтана" Румен Панайотов.

"Монтана" започва подготовка за пролетния полусезон днес. Първата тренировка е насрочена за 13 часа на стадион "Огоста". Трима, или четирима чужденци се очакват на първото занимание. "Монтана" води преговори и с напусналия "Славия" централен нападател Васил Калоянов.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна