Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Защитникът на "Монтана" Виктор Дениран все още не е възстановен

Левият бек на "Монтана" Виктор Дениран се оплаква от болки в коляното. Травмата на нигериеца е стара. Заради проблема Дениран пропусна последните два мача от есенния дял на шампионата. Въпреки, че повече от месец защитникът не е тренирал болките не са отшумели, сподели старши треньорът на "Монтана" Атанас Джамбазки. Въпреки огромните физически натоварвания в тази част от подготовката нито един футболист на Монтана няма здравословни проблеми.

"Тежко е, но трябва да сме добре подготвени. Добре, че няма сняг, като бе миналата зима", коментира старши треньорът на монтанци Атанас Джамбазки. Същевременно стана ясно, че Монтана няма да разчита на защитника Ели Маркес. Бразилецът остана извън сметките на Джамбазки, след привличането на Мартин Дечев в дясната зона на отбраната.

Междувременно "Монтана" привлече още двама нови футболисти. Договори с клуба днес подписаха бившите полузащитници на Миньор (Перник) Илиян Илиев и Фарес Брахими. Двамата сложиха подписа си под контракти за шест месеца с опция за продължаване с още една година. С привличането на Илиев и Брахими новите футболисти в Монтана станаха четири. Преди тях договори с клуба подписаха Мартин Дечев и Славчо Шоколаров от Светкавица (Търговище).

По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна