Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започна зимната подготовка на "Локо" Мездра

Стартира зимната подготовка за последните битки за връщане при професионалистите на футболистите от Локомотив Мездра, която ще се проведе изцяло на комплекса в железничарския град.
 
Играещият треньор Иван Редовски изведе на първата тренировка 23 футболисти. Сред тях бе и очакваното класно попълнение- халфът Юлиан Петков, ритал последно за Локомотив София. Ново попълнение е и защитникът от Ботевград Цветослав Ботев. В клуба се завръщат двама юноши- Владимир Найденов- халф и Красимир Симеонов- защитник. Отбора напускат двама от титулярите- опитният нападател Петър Златков, който отива да играе в Германия и Александър Кирилов, привлечен в Несебър. Очаква се завръщането на опитния Цветомир Валериев, а на проби са бившият футболист на "Локо" Ивайло Зарчев, Иван Крумов от "Скала" /Зверино/ и Митко Красимиров, за последно играл в Бяла Слатина.

Уговорени са контроли с "Видима-Раковски" - на 13 февруари, на 16 февруари и на 20 февруари с "Чавдар" Етрополе и на 22 фенруаро с отбора на "Славия" в София, ще се търсят още съперници за контроли от Северозапада. Единствената
цел на "железничарите" от Мездра е първо място и промоция за "Б" групата
, споделя треньорът Иван Редовски.
По публикацията работи: Петко Котларски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна