Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболистите на "Монтана" се завърнаха от подготовката в Анталия

ПФК "Монтана" завърши със загуба контролните си срещи на лагера в турския курорт Анталия. Възпитаниците на треньора Атанас Джамбазки паднаха с 1:2 от грузинския "Спартак" Чинвали. Наставникът на "Монтана" даде почивка на девет от основните си футболисти. И трите гола паднаха през втората част. Новото попълнение в състава на монтанци Дани Младенов влезе като резерва и вкара гол за 1:1. Грузинците стигнаха до успеха с попадение в самия край на мача след изпълнение на ъглов удар. Рано тази сутрин футболистите на Монтана се прибраха в България. Треньорът Атанас Джамбазки е насрочил за четвъртък първата тренировка на родна земя след лагера в Анталия.

Срещу "Спартак" "Монтана" игра в състав: Цветковски, Пашов, Сечков, Мичев, Личков, Костадинов, Шоколаров, Тодоров, Чепилов, Златинов, В. Иванов /Младенов, Ил. Илиев, Гайтанов, Станев/.

На лагера в Турция "Монтана" записа три загуби с по 0:1 от румънските "Политехника" Яш и "Виторул" Костанца и с 1:2 от грузинския "Спартак". Момчетата на Джамбазки биха с 3:0 "Саско" Тбилси и завършиха наравно с 0:0 с "Торпедо" Москва и 1:1 с шампиона на Македония "Вардар" /Скопие/.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна