Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Балкан"-Белоградчик има амбицията за по-предно класиране в групата

Цветан Пейовски е новият страши треньор на "Балкан" Белоградчик. Пейовски ще ръководи тима през пролетния полусезон на Северозападната "В" футболна група, който стартира тази неделя.

На 24 март, по програма "Балкан"-Белоградчик ще гостува на "Левски 2007" от град Левски, каза помощник треньорът на отбора Красимир Петров:

"Цветан Пейовски е един от дългогодишните футболисти на "Балкан", а поста "старши треньор" заслужи след назначение на кмета на Община Белоградчик Борис Николов. Започнахме подготовка от средата на февруари 2013 година. Повечето титуляри в отбора са от Белоградчик, имаме по две момчета от София и Лом. Сега тренировките са двуразови, а това се наложи, защото през зимата се представихме доста слабо, което не отговаря на амбициите на отбора ни. Тренировките са три пъти седмично, като на външните футболисти се плащат разходите. Би било добре да правим подготовка на друго игрище, защото официалният терен се съсипва. Определено в групата най-силният съперник е тимът на "Локомотив" Мездра и смятам, че те ще спечелят първенството. В клуба работим с мотивацията и убеждаваме футболистите, че при всеки мач трябва да излизаме с нагласата да побеждаваме, а това е нашето най-голямо удовлетворение. Благодаря на общинското ръководство, което ни осигури прилични условия за спорт. Надявам се накрая на шампионата да се поздравим с по-предно класиране. Разчитаме и на подкрепата на публиката още от първия мач."

Всички срещи от 12-я кръг са в неделя, 24 март от 15 часа:

Локомотив (Мездра) - Локомотив (Горна Оряховица)
Академик (Свищов) - Червен бряг
Чавдар (Троян) - Ситомир (Никопол)
Ботев (Козлодуй) - Гигант (Белене)
Балкан (Белоградчик) - Левски 2007 (Левски)
Дунав (Селановци) - Трявна
По публикацията работи: Иванка Петрова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени