Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Монтана" Георги Станков: "ЦСКА е фаворит в днешния двубой"

"Монтана" приема ЦСКА в мач от 27-ия кръг на "А" група. Мачът е от 15,30 ч. на стадион "Огоста". Преди него ЦСКА е трети в класирането с 51 т., а "Монтана" твърдо е на последно място с 13 т.

Четирима футболисти на домакините няма да вземат участие. Нигерийският защитник Виктор Дениран и 24 годишният полузащитник Илиян Илиев се възстановяват от операции на коляното. Десният бек Мартин Дечев е с лекарска забрана да играе, след като на мача с "Локомотив" София се сблъска с Марио Цанков от гостите и напусна с комоцио и счупен нос. 31 годишният полузащитник Йордан Тодоров пък пострада при гостуването на "Литекс" в предишния кръг и също ще гледа срещата от трибуните на стадион "Огоста". Въпреки проблемите от щаба на "Монтана" се надяват отборът да направи добър мач срещу червените.

"ЦСКА си е ЦСКА. Независимо, че и при тях има проблеми, те са фаворит в тази среща. При нас лошото представяне през пролетния полусезон затормозява психически момчетата. Опитвам се да ги накарам да си повярват и дано успеят", заяви наставникът на "Монтана" Георги Станков.

Георги Игнатов получи наряд за днешното гостуване на "Ботев" Враца на "Славия". Единственият проблем пред врачани е контузията на Руслан Куанг.

По програма днес ще се изиграят още 4 срещи. От 18-ет са срещите "Етър" - "Лудогорец" и Славия - "Ботев" Враца, а от 20 часа са срещите "Черноморец" - "Пирин" (Гоце Делчев) и "Берое" - "Локомотив" (София). Вчера Левски се наложи с 2:1 над "Миньор". Утре от 15 часа играят "Черно море" и Литекс, а от 18 в Пловдив е дербито между "Ботев" и "Локомотив".

По публикацията работи: Екип Клуб Спорт
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна