Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоян Денев свири мача "Ботев"-"Левски"

Търновецът Стоян Денев получи наряд за домакинството на "Ботев" днес. Врачани посрещат от 18 часа на градския стадион кандидата за шампион "Левски". На главния съдия ще помагат Пламен Хинков и Георги Дойнов, реши още съдийската комисия на БФС.

"Ботев" и "Левски" са играли 55 пъти в "А" група, като врачани имат едва 10 победи и 13 равни срещи. От врачанския клуб обявиха, че още в 9 часа днес отварят касите за най-нетърпеливите си зрители, за да могат да си купят билети за срещата. Входните хартийки са с цена 4 лева, а първите 2 хиляди души, освен билети, ще получат и луксозен календар на любимия си отбор.

Заради големия интерес към футболната среща се очаква в часовете преди началния й час и след него, т.е. преди 18 и след 20 часа, да бъдат увеличени броя на мотрисите от "Тролейбусен транспорт", които да превозят повече зрители в района на спортния комплекс.

От полицията не обявиха точната бройка на ангажираните с реда свои служители. Практиката в подобни случаи е да се ангажират около 150 униформени ченгета, които пропускат желаещите да гледат срещите през няколко пункта. Паметливи напомниха, че предишният мач на "Левски" във Враца беше изгледан от около 10 000 зрители. Не по-малко хора се очакват и днес на стадион "Христо Ботев".
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна