Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на училище "Иван Вазов" взе купата на турнира в памет на футболистите Георги Панчев и Иван Ангелов

4-то основно училище "Иван Вазов" Монтана спечели детския турнир в памет на бившите футболисти на "Септемврийска слава" Михайловград- Георги Панчев и Иван Ангелов-Парчето.

Девет отбора участваха в седмото издание на състезанието, проведено на терена с изкуствена настилка в парк "Огоста". На финала 4-то училище победи с 4:1 "Ком" Берковица. На трето място е "Локомотив" Мездра, след победа с 6:1 над 2-ро монтанско училище. На следващите места се наредиха: 7-мо училище в Монтана, "Левски" Лом, 5-то училище от Монтана, отборът на новосформирания клуб "Прециз" и 8-мо училище от Монтана.

За най-добър вратар бе определен Петър Димитров, а за защитник Георги Замфиров, и двамата от победителите от 4-то училище. С 10 попадения голмайстор стана Ралин Иванов от "Локо" Мездра. Наградите бяха връчени от кмета на Монтана Златко Живков, съпругите на двамата бивши футболисти Иван Ангелов и Георги Панчев- Цветана Ангелова и Рени Панчева.

Купи, медали, топки и още предметни награди раздадоха организаторите от Община Монтана, Областния съвет на БФС в града и спонсори.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна