Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Куанг и Атанасов се разделят с "Ботев" Враца

Двама от досегашните футболисти на "Ботев" Враца са уведомили ръководството на втородивизионния клуб, че ще продължат кариерата си на друго място, съобщи спортният директор Валентин Станчев. Десният защитник Руслан Куанг и централният нападател Андрей Атанасов са потвърдили, че си тръгват след 30 юни, когато изтичат договорите им с врачани. Двамата имали по-добри оферти от възможността да играят с екипа на "Ботев" в "Б" група през следващата кампания.

Руслан Куанг
Руслан Куанг беше привлечен от "Бдин" преди 3 сезона. В началото на миналата кампания в "А" група той напусна врачани заради съмнителните италиански шефове, които влязоха във владение. По-късно Куанг се завърна, благодарение на старши-треньора Антони Здравков и изигра не малко силни мачове със зеления екип. Травма, получена при домакинството срещу "Етър", го извади от игра в последните 3 мача от шампионата.

Андрей Атанасов пък беше привлечен в края на септември м.г. от Антони Здравков с идеята да бележи голове и да спасява "Ботев" от изпадане. Атанасов дойте от Армения без финансов иск, той ще си тръгне и без да плаща някой за него, тъй като договорът му с врачани е до 30 юни. Таранът се наложи като титуляр през есента, но формата му спадна през пролетта.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна