Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Още двама напуснаха "Ботев" Враца

Още двама футболисти от миналогодишния състав на „Ботев” напуснаха Враца и ще си търсят късмета в други отбори. Това са защитниците Николай Маринов и Асен Георгиев. В същото време 14 са новите имена, сред които старши-треньорът Ясен Петров ще избира до заминаването на вторидивизионния отбор за лагера му в Брестник. В сряда „Ботев” тръгва на 10-дневен подготвителен лагер, а дотогава групата ще бъде редуцирана до 24-ма.

Последният новопристигнал е 19-годишният Симеон Грънчаров. Той идва от школата на „Левски” и е 14-ият футболист извън Враца от общо 28, които в момента се подготвят с „Ботев”. Преди Грънчаров на проби в „Ботев” са:
Георги Какалов, Александър Киров, Камен Каменов, Иван Мишев, Кристиян Тафраджийски, Владимир Дринов, Даниел Божков, Веселин Цветковски, Жак Коен, Атанас Кръстев, Димитър Алексиев, Юлиян Ненов и Цветелин Цаковски.

В понеделник врачани ще тренират от 17.30 часа, след като неделният ден беше почивен. Освен всичко останало той беше и празничен за наставника им Ясен Петров, който посрещна 45-ия си рожден ден.

По публикацията работи: Жоро Алексадров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна