Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Манастририще 2000" - победител на регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа в Монтана

Регионалният полуфинал на Kamenitza Фен Купа в Монтана бе спечелен от отбора на "Манастририще 2000" /на снимката/, които се наложиха с категоричното 4:2 над претендентите от "Фантастико", съобщиха организаторите. И двата тима остават в битката за вълнуващото футболно пътуване до Рио де Жанейро и стадион "Маракана", което тази година очаква шампионите на Kamenitza Фен Купа 2013. Теренът с изкуствена трева на стадион "Огоста" домакинства на десетия регионален полуфинал от тазгодишното издание на най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели. Четирите игрища предложиха изключително футболно зрелище за всички фенове, а новата схема на турнира с групова фаза позволи на тимовете да покажат най-доброто от себе си. Следващия уикенд турнирът продължава с регионалния полуфинал в Търговище.

Фото: Светослав Цветанов

"Благодаря за 11-тото участие на турнира, на организаторите и на всички. Нека има феърплей и да победи най-добрия", каза при откриването кмета на Монтана Златко Живков.

"Благодаря на кмета Златко Живков, на участниците и на организаторите за това хубаво събитие. Пожелавам коректна игра и дано футболистите да нямат много работа със съдиите", шеговито каза треньор № 1 на 20-ти век Димитър Пенев.

По публикацията работи: Екип Клуб Спорт
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна