Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" представя новата си селекция утре

"Ботев" представя в петък с контрола новата си селекция за започващото на 3 август футболно първенство в "Б" група. Съперник на врачани е третодивизионния "Червен бряг", а началото на срещата е в 18 часа на стадион "Христо Ботев".

Дотогава се очаква всички футболисти на Ясен Петров да са на линия. Халфът Симеон Мечев и нападателят Румен Рангелов тренират на облекчен режим от вторник заради стари травми. Централният бранител Даниел Божков пък вече е възставоне от контузията, която получи преди седмица. В досегашните 6 мача врачани имат 3 победи, равенство и 2 поражения. "Ботев" започна серията си от проверки с 3 поредни успеха - с по 1:0 над "Ботев" /Гълъбово/ и "Спартак" /Пловдив/, както и с 2:0 над "Академик" /Свищов/. Последва равенство от 2:2 срещу столичния "Славия", след което тимът загуби с 0:3 от елитния гръцки тим "Арис" /Солун/ и минимално с 0:1 от "Монтана".

Мачът срещу "Червен бряг" ще е репетиция за "Ботев" преди старта на първенството в "Б" група. На 3 август противник на врачани е новакът във втора дивизия - "Марек" /Дупница/.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна