Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ясен Петров: "Предстои ни изключително важен мач"

Старши-треньорът на врачанския "Ботев" Ясен Петров определи гостуването на "Витоша" /Бистрица/ като изключително важен. Мачът от 2-ия кръг на "Б" футболна група е в събота от 18 часа на стадион "Локомотив" в София. На редовната си пресконференция преди срещата Ясен Петров описа достойнствата на противника:

"Успяхме да се запознаем с противника – "Витоша" /Бистрица/. Един опитен отбор, който е привлякъл млади играчи от школата на "Левски". Противникът ни е отбор, който се опитва да играе добър футбол и който ще опитва да се доказва през първенството в "Б" група".

Проблемите в "Ботев" преди този мач са свързани с комплектоването на защитата:

"Най-важно е как ние ще подходим към срещата. Работихме добре през седмицата. Имаме проблем с едно разтежение на Даниел Божков, което ще го извади от състава. Контузията е получена от мача с "Марек" и със сигурност няма да го използваме в събота."

Ето и какви са очакванията на Ясен Петров за мача срещу "бистришките тигри":

"Моите очаквания са да играем добре. Да бъдем по-ефективни от мача с "Марек", когато създадохме не малко положения пред вратата на противника, които ги пропуснахме. Това ще са ни усилията, като в същото време не бива да допускаме толкова леки голове, както в домакинството ни преди седмица. Отново ще се съобразим с изискването да използваме млади играчи."

По публикацията работи: Жоро Алексадров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна