Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" Враца бие, "Монтана" пада във втория кръг на "Б" група

"Ботев" Враца победи с 2:1 "Витоша" Бистрица на столичния стадион "Локомотив" в среща от втория кръг на "Б" група. В 18 минута Пламен Илиев изведе в голова позиция Юлиян Ненов, който бе съборен от защитник на домакините, който получи и червен картон.

Илия Илиев реализира отсъдената дузпа. Николай Божов изравни в 60-ата минута с удар от 35 метра. Резервата Симеон Мечев центрира перфектно към Петър Петров, който с глава оформи крайното 2:1.

"Монтана" загуби с 1:2 гостуването си на "Калиакра" Каварна в дербито на 2-ия кръг на "Б" група. Домакините направиха пълен актив от 6 точки и са лидери във временното класиране. За монтанци това бе първата среща във втория ешелон, след като в предишния кръг почиваха. Срещата се играна осветление в съботната вечер. Каварна вкара двата си гола до почивката. След първия обаче гредата спаси домакините след удар на Мирослав Антонов - Чилика. Венци Иванов върна надеждите за Монтана с гол след подновяването на играта. След това капитанът на Монтана можеше да донесе една точка за своя тим, но пропусна от дузпата.
По публикацията работи: Екип Клуб Спорт
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна