Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юношите на Монтана със загуба на старта на елитната група

Юношите младша възраст на Монтана изпуснаха като гост "Славия" в мач от 1-ия кръг на първенството на елитната група до 17 години. Мачът се игра на помощния терен на столичния стадион "Славия" и завърши с победа с 1:0 за домакините.

Юношеският национал Китан Василев имаше прекрасна възможност да изведе "белите" напред още в 4-та минута, но вратарят на "Монтана" Стефан Аврамов се справи със ситуацията. На два пъти монтанци също бяха близо до гол, като в 10-та минута Камен Каменов за малко да вкара на вратаря Християн Василев. До почивката имаше още положения, но гол не падна. В 44-та минута Стефан Терзиев се справи с двама от защитниците на Монтана и с прецизен удар вкара гол за "Славия". Момчетата на треньора Юлиян Райчев вдигнаха оборотите. Александър Веселинов пропусна, а от фаул Борислав Дамянов нацели сглобката на вратата на столичани.

За "Монтана" срещу "Славия" играха: Стефан Аврамов, Теодор Тодоров, Ивайло Иванов, Лъчезар Луканов, Станислав Ерменков, Мартин Истатков /Борислав Дамянов/, Любомир Тодоров, Светослав Сашов /к/, Александър Веселинов, Камен Каменов /Владислав Каменов, Мартин Петров/ и Николай Лазаров.

В следващия кръг дебютантът "Монтана" приема "Верея" /Стара Загора/.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени