Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Монтана излиза за победа

Монтана излиза утре за победа в първата си официална среща от първенството на собствен терен. Старши треньорът Атанас Джамбазки няма да може да разчита на трима основни футболисти- Ели Маркес и Антон Костадинов са контузени, а Илиян Илиев все още не е напълно готов да издържи натоварванията, след претърпяната операция на коляното. С травма е и новото попълнение Никола Мицански.

"Загубата от Калиакра е минало. И аз, и момчетата си извадихме необходимите поуки от нея. Срещу Пирин (Рз) ще играем единствено за победа", заяви за РАДИО ВИДИН наставникът на Монтана.

А ето и вероятния състав, с който Атанас Джамбазки ще започне мача: Христо Иванов, Митов, Михов, Дяков, Василев, Тодоров, Мечечиев, Веселин Васев, Мичев, Венци Иванов и Почански. В групата са още: Стоян Васев, Дечев, Г. Георгиев, Красимир Илиев, Наков, Антонов, Гайтанов и Мурадов. Главен съдия е Димитър Буров, негови асистенти са Петър Стойчевски и Юлиян Тодоров.

В неделя стартира и първенството на Северозападната "В" група. В първия кръг новакът Ком (Берковица) приема на стадион "Мрамор" отбора на Трявна. Старши треньорът на домакините Георги Антонов ще може да разчита на оптимален състав.
По публикацията работи: Любо Андреев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна