Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В "Ботев" не знаели за интерес към Пламен Илиев

В "Ботев" научиха от медиите за интереса на гръцкия ОФИ Крит към младежкия национал Пламен Илиев. Младият нападател лекува контузия, получена при гостуването на "Витоша" (Бистрица) във 2-ия кръг на "Б" група и по всяка вероятност ще пропусне гостуването на "Пирин" (Разлог) тази събота. Ето какво каза по повод интереса на гърците към Пламен Илиев неговият треньор Ясен Петров:

"Сега научавам от вас за подобен интерес. Мисля, че Пламен първо трябва да се възстанови от получената травма, а след това да даде онова, което очакваме от него в "Ботев". Чак след това може да мисли за интереса от други отбори. Той е наш футболист и очаквам максимално раздаване от него", заяви Ясен Петров.

Информацията за интереса на ОФИ Крит към Пламен Илиев беше тиражирана преди ден от някои спортни сайтове. 19-годишният талант играе под наем в "Ботев", той е собственост на столичния "Левски", откъдето го преотстъпиха на врачани за 1 година, за да трупа игрови опит в "Б" група. "Командироването" на Илиев стана с изричната препоръка за това на спортния директор на "сините" Наско Сираков.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна