Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ръководството на "Ботев" Враца даде слаба оценка на футболистите

Футболистите на "Ботев" /Враца/ получиха слаба оценка за представянето си в първите 5 кръга на "Б" футболна група – това стана ясно след среща между кмета на Враца Николай Иванов, който е и председател на управителния съвет на футболния клуб, и спортният директор Валентин Станчев.

До момента врачани имат 3 домакински равенства, една победа - при гостуването на новака "Витоша", и загуба от "Пирин" /Разлог/. Причините за слабото представяне опита да обобщи Валентин Станчев:

"През първите 5 кръга нашият отбор не играе онова, което може, и което ние, като ръководство изискваме от него. Обезпокояващо е липсата на самочувствие, лесното създаване и пропускане на положения пред вратата на противника, както и липсата на точки. Беше ни ясно, че няма да ни е лесно. Според мен проблемът е в това, че футболистите ни все още не са превключили на вълна "Б" група". Колкото по-бързо това стане, толкова по-често ще побеждаваме и ще печелим точки. Казах на футболистите, че когато ги е страх да победят, много трудно могат да бия. По-често това не се получава!"

В понеделник преди следобедната тренировка на тима футболистите на "Ботев" ще научат от председателя на управителния съвет на клуба Николай Иванов какви мерки ще предприеме ръководството, за да подобри резултатите на отбора в "Б" група. От ръководството нито потвърдиха, нито отрекоха, че е възможно и налагането на глоби заради слабите игри на състезателите.

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна