Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Румен Ненов напусна "Ботев" Враца

Треньорът на вратарите Румен Ненов напусна "Ботев" /Враца/. Тази сутрин футболният специалист е уведомил за решението си и спортно-техническото ръководство на клуба, и председателят на управителния съвет Николай Иванов. Информацията беше потвърдена от спортния директор на врачани Валери Цветанов.

Румен Ненов е обяснил пред шефовете си, че напуска по лични причини, а договорът му ще бъде прекратен по взаимно съгласие. Треньорът на вратарите изкара твърде малко време в родния си клуб - той беше привлечен през лятото като помощник на Ясен Петров, а след напускането на пловдивския Джанини остана да помага на сегашния старши-треньор Тодор Гарев.

От "Ботев" поне засега не казаха дали обмислят името на заместник на Ненов, но е твърде вероятно такъв да бъде привлечен, тъй като вратарската школа на врачани се слави от години като една от най-добрата. Със сигурност като наставник на вратарите в "Ботев" няма да бъде привлечен Илия Вълов, който преди Румен Неинов подготвяше вратарите в клуба, а сега е директор на стадион "Христо Ботев".
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна